Blog

október 2, 2019

Ígéreteink

Gondolkoztál már azon, hogy hány ígéretet tettél már életed során? És gondolkoztál már azon, hogy azok hogyan hatnak a jelenlegi életed minőségére?!?
szeptember 26, 2019

Vagyok, aki vagyok!

Generációkban, családi rendszereidben, közösségeidben elfoglalt helyeid, szerepeid mind-mind egy-egy személyiségkép Önmagadról. Rengeteg kudarcunk, frusztrációnk, feszültségünk, azaz a stressz!, abból fakad, hogy sok felé és sok szinten probáljuk kiszolgálni ezeket a szerepeket.
szeptember 3, 2019

Kudarc

A kudarc nem más, mint egy nyíl egyenes törekvésben egy új irány, nézőpont szükségességére mutató élethelyzet! – fogalmazta meg ezt egy nagyon kedves beszélgető partnerem.
augusztus 22, 2019

Destruktivitás

Mi a jó és a rossz? Eleve ezek a kifejezések gyűjtőfogalmak és egyénenként eltérő dolgokat, élethelyzeteket, gondolatokat, címkéket tartalmaznak. Az életben minden dolog egyensúlyban van, amit nehezen tudunk elfogadni és megérteni, hogy miért van szükség „rossz” dolgokra.
augusztus 8, 2019

Szabadság

Gondolkoztál-e már valaha azon, hogy milyen ritmusban éled az életed? A legtöbb válasz erre, hogy rohanósan, azt sem tudják sokan, „hol áll a fejük”, egyik nap telik a másik után. Te hogyan élsz? Van e időd, figyelmed az élet ritmusával menni, táncolni.