Blog

december 12, 2019

Teremtés – Alkotás

Amikor az anyagi világ sikereire gondolunk és a bőségre, akkor elsősorban anyagi javak ugranak be. Fizetés, kocsi, ház, mindenképpen mérhető minőségek. Mert a bal agyféltek lokikusan, a megtanultak alapján azonnal “leltárt” készít.
október 2, 2019

Ígéreteink

Gondolkoztál már azon, hogy hány ígéretet tettél már életed során? És gondolkoztál már azon, hogy azok hogyan hatnak a jelenlegi életed minőségére?!?
szeptember 26, 2019

Vagyok, aki vagyok!

Generációkban, családi rendszereidben, közösségeidben elfoglalt helyeid, szerepeid mind-mind egy-egy személyiségkép Önmagadról. Rengeteg kudarcunk, frusztrációnk, feszültségünk, azaz a stressz!, abból fakad, hogy sok felé és sok szinten probáljuk kiszolgálni ezeket a szerepeket.
szeptember 3, 2019

Kudarc

A kudarc nem más, mint egy nyíl egyenes törekvésben egy új irány, nézőpont szükségességére mutató élethelyzet! – fogalmazta meg ezt egy nagyon kedves beszélgető partnerem.
augusztus 22, 2019

Destruktivitás

Mi a jó és a rossz? Eleve ezek a kifejezések gyűjtőfogalmak és egyénenként eltérő dolgokat, élethelyzeteket, gondolatokat, címkéket tartalmaznak. Az életben minden dolog egyensúlyban van, amit nehezen tudunk elfogadni és megérteni, hogy miért van szükség „rossz” dolgokra.