Gemma Selfness Klub

A Gemma Selfness Klub kezdő csoportjaiban megtanuljuk tudatosítani a valódi problémáinkat és az ahhoz társuló megoldásokat, a Gemma Method szemléletmódja alapján. Az akkreditált, kiscsoportos találkozóinkon hónapról-hónapra mélyítjük az ismereteket az illóolajokról, az étrend-kiegészítésről, az egészséges élet alappilléreiről. Mindezen alapokat megtanuljuk nem csak önmagunkra, hanem szeretteinkre, ismerőseinkre nézve is alkalmazni, ezáltal megértőbbekké tudunk válni önmagunkkal és környezetünkkel is, így csökkennek a játszmák, a stressz, a meg nem értettség, a magányosság és növekszik az egészségtudatosság, az önismeret és a tudás az egészségünk megőrzésével kapcsolatban, ami ma egy kiemelten fontos szempont. Mindezen tényezők által csökken a kiszolgáltatottság érzése, hiszen a miértekre és a hogyanokra is választ találunk a Gemma Method módszertanának elsajátítása által.

Tünde és a Csoporttagok együttes, sokrétű és sokszínű látásmódja hónapról-hónapra segíti az aktuális élethelyzeteinkre történő egyéni szemszögből való ránézést, melyek könnyedebbé teszik a változásokat és megerősítik az önbizalmat, önbecsülést. Így válik minden résztvevő a 10 hónapos folyamat végére egy kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb, öntudatosabb, felnőttebb gondolkodású emberré.önállóA

 

Célunk, hogy megtanuljunk egy rendszer, stratégia mentén ránézni a problémáinkra, folyamatainkra. A logikus elmének szükséges, hogy értse, mi miért történik és akkor hajlandó a változásra, mert képes felismerni az ok-okozatot és a következményeket. Így válunk képessé felnőtt, tudatos döntéseket hozni. Mindezeken túl olyan technikai, mindennapi eszközöket, módszereket is megismerünk a 10 hónap alatt illóolajok, gyógynövények, táplálékkiegészítők, érzelmi állapot tudatosítása, annak átalakítása stb. formájában, melyeknek használatát bevezetve a mindennapjaidba úgy Rád, mint a mikrokörnyezetedre is áldásos hatással lesz. Megtanulsz minden szituációban és helyzetben személyre szabottan támogatást adni, segítséghez nyúlni. Ez egy fantasztikus biztonság érzetet adott minden eddigi résztvevőnek. Csatlakozz hozzánk Te is, légy Te is a Gemma Közösség tagja. 

Kosár
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0