Gemma Selfness Klub

A Gemma Selfness Klub kezdő csoportjaiban megtanuljuk tudatosítani a valódi problémáinkat és az ahhoz társuló megoldásokat, a Gemma Method szemléletmódja alapján. A kiscsoportos találkozókon hónapról-hónapra mélyítjük az ismereteket az illóolajokról, az étrendkiegészítésről, az egészséges élet alappiléreiről. Mindezen alapokat megtanuljuk nem csak önmagunkra, hanem szeretteinkre, ismerőseinkre nézve is alkalmazni, ezáltal megértőbbekké tudunk válni önmagunkkal és környezetünkkel is, így csökkennek a játszmák, a stressz, a meg nem értettség, a magányosság.

Tünde és a Csoporttagok együttes, sokrétű és sokszínű látásmódja hónapról-hónapra segíti az aktuális élethelyzeteinkre olyan szemszögből való ránézést, melyek könnyedebbé teszik a változásokat és megerősítik az önbizalmat, önbecsülést. Így válik minden résztvevő a 10 hónapos folyamat végére egy kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb, öntudatosabb, felnőttebb gondolkodású emberré.

 

Célunk, hogy megtanuljunk egy rendszer, stratégia mentén ránézni a problémáinkra, folyamatainkra. A logikus elmének szükséges, hogy értse, mi miért történik és akkor hajlandó a változásra, mert képes felismerni az ok-okozatot és a következményeket. Így válunk képessé felnőtt, tudatos döntéseket hozni. Mindezeken túl olyan technikai, mindennapi segítőket is megismertetünk a 10 hónap alatt illóolajok, gyógynövények, táplálékkiegészítők stb. formájában, melyeknek használatát bevezetve a mindennapjaidba úgy Rád, mint a mikrokörnyezetedre is áldásos hatással lesz. Megtanulsz minden szituációban és helyzetben személyreszabottan támogatást adni, segítséghez nyúlni. Ez egy fantasztikus biztonság érzetet adott minden eddigi résztvevőnek. Csatlakozz hozzánk Te is.

Kosár
Nincsenek termékek a kosárban!
Vásárlás folytatása
0