Egyéni tanácsadás

Az elmúlt közel 20 év és a több, mint tízezer ülés, a személyes konzultációk olyan integrált technikává alakultak a tanácsadói folyamatban, mely a coaching, pszichológia és számos alternatív természetgyógyászati módszer elemeit ötvözi. Mindezek teszik lehetővé a stresszfaktorok minél hatékonyabb és pontosabb feltérképezését, kiküszöbölését. 

Ez a sokoldalú megközelítés, illetve empatikus adottságaim adnak lehetőséget arra, hogy a hozzám fordulók legfontosabb, aktuálisan megoldandó életkríziseit, stresszhelyzeteit, fizikai, lelki problémáit a lehető leginkább személyre szabott nézőpontból vizsgáljuk. Az adott helyzethez kapcsolódóan megkeressük és tudatosítsuk a személyes erőforrásokat, feltérképezzük, az ösztönösen működtetett én-védő mechanizmusokat, amelyek a testi vagy érzelmi-mentális probléma hátterében valójában meghúzódnak, és fenntartják azokat.

A bátorság a belépő érzés a változás megkezdéséhez. Ami felszínre kerül, tudatossá, azaz kezelhetővé válik. A legnehezebb mindig az, amiről nem tudjuk, hogy gátol. Két dolgot biztosan ígérhetek: a velem való konzultáció egy életre szóló élmény és a találkozó utána tisztább önképpel és tudatossággal folytatódnak a mindennapjaid. 

Szeretettel várok bárkit, aki készen áll, hogy őszintén szembenézzen a problémái gyökerével. 

Kosár
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0