Mezei Tünde

Életvezetési tanácsadó, egészségmentor, előadó, író, aikidóka

Amióta az önismeret útjára léptem megértést, támogatást, útmutatást, a hitem megerősítését kerestem mentoraimál, tanítóimnál, tanáraimnál. A ma ár több, mint  20 év keresgélés után azon kapom magam, hogy már nap, mint nap én is adom az embereknek mindazt, amit valaha kerestem.

Hálás vagyok minden hozzám fordulónak, hogy bizalmukkal megtisztelnek és a tapasztalataimmal, tudásommal tisztább rálátást adhatok a “Mit is keresel valójában?”  illetve a “Mi is a valódi kérdésed, ami foglalkoztat?” felvetésekre. 

20 évvel ezelőtt komoly hormonális, emésztési és bőrproblémákkal küzdöttem, melyekben nem segítettek a klasszikus terápiás, kozmetikai módszerek. Ekkor kezdődött el az önismereti utam, mely a mai napig tart és azt gondolom amíg élek, tartani fog. Rengeteg önmunka, számtalan könyv, képzés, terápia segített azzá válnom, aki ma vagyok. Mindezek szükségesek voltak ahhoz, hogy el tudjam fogadni az egyediségemet és bátran legyek egyéniség.

Az egyéniségem legszebb ékkövei, az empátiám, illetve az, hogy az emberek egészségéért és a felismerésektől csillogó szempárokért akár erőmön felül is mozgósítható vagyok.

Nekem 20 évre volt szükségem ahhoz, hogy megértsem, mi a lényeg az én saját, személyes egészségem, jólétem és kiegyensúlyozottságom tekintetében. Ez rengeteg idő, rengeteg munka, pénz és kutatás, amire nincs mindenkinek lehetősége, de 10 nap az életedből talán megéri.

A Gemma csapatának létrehozásával, felépítésével az elmúlt 17 évnyi munkásságomból, az életemből, az önismeretemből kívánok esszenciális tudást adni az embereknek.

Ha érted magad és ismered a kulcsokat a saját egyéniségedhez és személyiségedhez, csakis akkor lehetsz testileg-lelkileg-szellemileg kiegyensúlyozott. 

Túl sokat láttam-tapasztaltam ahhoz, hogy bárki megingathatna ebben a bizonyosságban.

Küldetésem, hogy időt spóroljak Neked, mert az Életben ez a legdrágább kincsünk, hisz véges.

Interjúk:
Dr. Jazzy interjú 1
Dr. Jazzy interjú 2
Dr. Jazzy interjú 3

Kosár
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0