Másság

 
A z életünkben felszínes szemlélőként jó és rossz, szép és csúnya, igazságos és igazságtalan dolgokat vélünk felfedezni és van hajlandóságunk címkézni. A világunkban a dualitás az uralkodó nézet, azaz minden a kettősségen alapszik. Férfi és nő, nappal és éjszaka, tél és nyár, ősz és tavasz, sorolhatnám a végtelenségig. Ám elgondolkozol-e azon, hogy vannak átmenetek, vannak kereszteződések, vannak egymásba fonódások és akár a szívárvány színei, egyik a másikba olvad át, ami az éjszaka-nappal átmenetében gyönyörűen felfedezhető. Mikor láttál utoljára napfelkeltét? Mikor élted át utoljára minden érzékszerveddel, ahogy valami elmúlik és a helyébe lép egy más minőség? Ami nem rosszabb vagy jobb, csak más!
MÁS! Gondolkoztál már azon, hogy Te mitől vagy MÁS, mint a többiek? Miben vagy más? Mihez képest vagy más?

Rengeteg problémánk alapja, hogy a saját másságunkkal nem nézünk szembe, így a külvilágban szembeötlő, ránk köszönő másságot ítéljük meg aktuális beállítottságunktól függően.
 
 
Ha valaki sosem merne lázadni, akkor megszólja, ha valaki látványosan tetováltatja magát. Ha valaki epekedik egy szilikon mellekkel ékeskedő nő megtapasztalása után, akkor ítélkező megjegyzéseket tesz azokra a pasikra, akiknek ilyen „csajuk” van. A sóvárgás, a hiányérzet, a vágyak, melyek megvalósulásáért tenni kell és vállalni a MÁS gondolkodást, cselekedeteket, komfortzóna elhagyásokat. Ha már most ítéletek és felháborodás fogalmazódik meg benned, akkor csak tedd fel magadnak a kérdést: Mi az amiben én valójában sosem mertem a valódi vágyaim megvalósulásáért tenni?

A válaszodban biztos, hogy félelemmel fogsz találkozni! Ha eddig eljutottál, akkor már az első lépésen túl vagy! Ha már megtudod fogalmazni, akkor kihoztad a zárkájából a félelmedet és tudsz tenni azért, hogy ez a félelem ne visszatartó erő, hanem motiváció legyen ahhoz, hogy túljuss rajta, azaz sok lépéssel közelebb kerülj a vágyad megvalósulásához.

Ha beleragadsz a felháborodottság érzésébe, akkor nyugodtan elkönyvelheted, hogy a vágyaid megvalósulása váratni fog még magára!
Az önismerethez és önfejlesztéshez a belépő érzés a BÁTORSÁG!
 
Kosár
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0