ONLINE TANÁCSADÁS

A Gemma Method egy egészségtudatosságot támogató, és a stresszbetegségek személyreszóló beazonosítását elősegítő rendszerszemlélet.

A rendszert Mezei Tünde alkotta meg 18 évnyi önismereti és szakmai tanulmányok, illetve a több mint 10.000 esetén való megfigyelései alapján.

Tünde praktikus ember lévén mindig is törekszik az egyszerű, közérthetően megfoglamazott tényfeltárásra, hogy bárki meg tudja érteni, hogy hogyan és miért került az adott élethelyezetébe, egészségügyi problémájába, ahol most van, és mi a személyes kiútja ez elakadásból.

A Gemma Method egy bárki számára elsajátítható módszertan (lsd. fb videók), ám sokak kérésének és jelzéseiknek eleget téve, március 01-től elindÍtjuk a Gemma Online Életmód Tanácsadásunkat. Az online tanácsadás alkalmával (45’) a résztvevő személyre szóló értelmezést kap az adott élethelyzethez fűződően a Gemma Method módszertana alapján, feltárja a probléma fizikai és fiziológiai összefüggéseit, amelyet az érzelmi stressz és az életvitel okoz a mindennapi közérzetben.

Ezek alapján személyreszólóan megkapja azon életviteli változtatásokra és étrendkiegészítőkre vonatkozó javaslatokat, melyek segíteni tudják a kiegyensúlyozottabb mindennapok visszaállításában. A kellemes, nyugodt, jó közérzet alapja a családi és társadalmi szerepeinkben való minőségi helytállásnak.

Lehet másként is, csak nem érdemes!

A tanácsadás ára bruttó 30.000.- Ft, melyet az időpont lefoglalását követően díjbekérő ellenében előre kérünk átutalni. A tanácsadás díja tartalmaz egy személyreszóló, illólolajokat tartalmazó keveréket, melyet Mezei Tünde a konzultáción elhangzottak alapján egyénileg állít össze és futárral megküldünk a tanácsadást követő 1 héten belül.

Foglalható időpontok

Csütörtökön délután 14:00; 15:00 és 16:00-tól.

Időpontfoglalás az alább jelölt elérhetőségek bármelyikén.

Tudnivalók az időpont foglalással kapcsolatban:
Egyeztetés után számlát és adatkezelési tájékoztatót küldünk. A számla pénzügyi teljesítése után válik az időpont véglegessé. A számla kifizetésével az Ügyfél tudomásul veszi és elfogadja az adatakezelési tájékoztatóban foglaltakat. A tanácsadás zoom rendszerben történik, a linket a fizetés megtörténte után küldjük ki.

Lemondási és pénzvisszafizetési feltételek:
A tanácsadást megelőző 72 óráig történő lemondás esetén a tanácsadás díját visszautaljuk. Amennyiben a lemondás az időpontot megelőző 72 órán belül történik, a tanácsadási díj nem kerül visszautalásra.

info@gemma.academy

Időpont - egyeztetés

+36 30 291 3371

Időpont - egyeztetés

ONLINE

Otthonod kényelmében!

RÓLUNK MONDTÁK

"Szuper volt az előadás, nagyon sok hasznos információt hallottam, fogok tudni belőle meríteni a helyzetembe. Várom a következőt!"
Z.Zsófia
Veszprém
"Köszönöm szépen a cseppeket még egyszer! Úgy érzem nyugodtabb lettem, fokozatosan tisztul a gondolatvilágom, oszlanak a sötét felhők."
Czifra Julianna
"Szuper volt az előadás, nagyon sok hasznos információt kaptam, füstölt a tollam, annyit jegyzeteltem. Köszönöm szépen 🙏"
-B. Bea, Bihlafingen,
Németország
"A Gemma Method szemléletére épülő előadások szintén olyan mélyreható információkat és összefüggéseket tárnak fel minden érintett témában, amely alkalomról alkalomra csoda számomra. Régóta van szerencsém ismerni Mezei Tündét, a Gemma Method szakmai mentorát, ám tudása a mai napig képes elkápráztatni."
K. Martin
Győr
"Tünde mindig nagyon egyszerűen és lényegretörően tud rávilágítani egyes fizikai tünetek mögött meghúzódó érzelmi állapotokra. Imádom az előadásokon elhangzott kérdéseket, amivel ki tudunk lépni egy-egy beragadt érzelmi állapotból. Mindig is érdekelt, hogy az egyes testi tüneteknek mi a lelki háttere. Rengeteget tanulok az előadásokból,amit a saját életemben, valamint a munkám során is hasznosítani tudok. - B. Bea, Bihlafingen, Németország Az egész előadásban elhangzott információk aranyat érnek. Minden embernek tudnia kéne, hogyan működnek ezek a dolgok. 12 év elteltével is tud nekem Tünde újat mondani. Ő az, aki a legérthetőbb módon tud nekem rámutatni arra, hogy hol távolodtam el magamtól. Nagyon köszönöm."
B. Bea, Bihlafingen
Németország
"A Gemma Method egy olyan kapcsolót adott a kezembe, amit a mindennapjaimban könnyedén használhatok. Ha megnyomom a gombot, pillanatok alatt átválthatok a félelmeimből az erőforrásomba, esetemben az aggódásból a bizalomba. Ez olyan belső erőt ad, aminek köszönhetően már senki és semmi nem tud kibillenteni a nyugalmamból. Szeretettel ajánlom mindenkinek, hogy megismerhesse saját erőforrását, és érezhesse annak csodás erejét. - "
Kovácsné Sz. Mónika
Ajka
Kosár
Nincsenek termékek a kosárban!
Vásárlás folytatása
0