10 Hónapos Célmegvalósító Mentor Program

A 10 hónapos Célmegvalósító Mentor Program célja, hogy az Élet bármely területén felmerült problémáikból ügyfeleim, klienseim visszataláljanak a kiegyensúlyozott, egészséges, sikeres és boldog mindennapokhoz.

Az emberi létezés, amindennapi élet minőségének alakulása összetett és egyben átfogó látásmódot igényel. Sok esetben olyan gyermekkorban kialakult, tanult mintázatok, azonosulások állnak utunkban a vágyaink megvalósulásával kapcsolatban, amelyeket külsős támogatás, útmutatás nélkül nem tudunk felfejteni, elérni. Ezek a mintázatok az Ego, a Személyiség részére komoly Én-védő, akár túlélési mechanizmusként vannak jelen. Mindezek feltárásának hiányában legtöbbször csak a felszínen próbálunk és tudunk szokásokat átalakítani, ám hosszú távon sikertelenül. A kiégés, megrekedtség, ismétlődő, frusztráló élethelyzetek, az egészség megromlása mind a fenti problémakörről  árulkodnak, azaz eljött az ideje a dolgok mélyére ásni.

Az ősi időkre visszanyúló, átfogó szemléletek nézeteit ötvözve az egyént a testi, életviteli, gondolkodásmódbeli, érzelmi beállítódásai, az Én-védő mechanizmusok tényezőinek feltérképezésével, személyre szabottan kísérem végig a 10 hónap alatt bekövetkező változásokban. Havonta 1 alkalommal a 60 percnyi tanácsadások alkalmával folyamatosan tudom támogatni, és biztosítani, hogy a változtatások, változások legnehezebb fázisaiban, a fordulópontoknál is legyen  egy kéz, aki segít túljutni a legnehezebb kihívásokon.  

Együttműködésünkben az esetleges testi tüneteket, a mindennapi táplálkozást és a stresszkezelést, önbecsülés fokát, szocializációs, transzgenerációs mintázatokat egyaránt vizsgáljuk és újraértelmezzük azokat az Egyén szempontjából.
A Személyiség és az Egyéniség együttes szemlélete és formálása egy igen hatékony és látványos változást hoz minden hozzám forduló életében.

Kosár
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0