Hormonegyensúly Mentor Program

A 10 hónapos Hormonegyensúly Mentor Program célja, hogy szakértő csapatunk támogatásával úgy egészségügyi, mint táplálkozási, mentális és érzelmi szinteken felmerült problémákból ügyfeleink, klienseink visszataláljanak a kiegyensúlyozott, egészséges mindennapokhoz.

A Hormonrendszer a legfinomabb jelzőrendszer a test biokémiájában, mely már a konkrét testi tünetek megjelenése előtt jóval jelzi, hogy változtatásra lenne szükség! A vérképben fellelhető finom eltérések megfelelő orvosi szakértelemmel szemlélve bőven a fizikai tünetek megjelenése előtt tetten érhetők. Ennek hiányában legtöbbször csak közérzetben, fáradékonyságban bekövetkező változások árulkodnak a kibillent egyensúlyról, ám többnyire ezeket figyelembe sem vesszük a konkrét testi panaszok megjelenéséig.

Az ősi időkre visszanyúló orvosi szemlélet nézeteit követve az egyént a testi, életviteli, gondolkodásmódbeli tényezőinek átfogó szemléletével orvosi és alternatív szempontok szerint, személyre szabottan kísérjük végig a 10 hónapos program alatt. Szakértő csapatunk támogatásával tudjuk biztosítani, hogy a változtatások, változások legnehezebb fázisaiban, a fordulópontokon is legyen egy-egy kézpár, aki segít túljutni a felbukkanó kihívásokon. A háttérben egyeztetjük és konzultálunk klienseink folyamatiról, ezzel biztosítva az átfogó szemlélet folyamatos aktualizálást.

Együttműködésünkben a testi tüneteket orvosi oldalról vizsgáljuk, a mindennapokat pedig a táplálkozás és a stresszkezelés, önbecsülés, szocializációs, transzgenerációs mintázatok oldaláról.
Ezek együttes szemlélete és formálása egy igen hatékony és látványos változást hoz minden hozzánk forduló életébe.

Kosár
Nincsenek termékek a kosárban!
Vásárlás folytatása
0