Vagyok, aki vagyok!

 
G enerációkban, családi rendszereidben, közösségeidben elfoglalt helyeid, szerepeid mind-mind egy-egy személyiségkép Önmagadról. Rengeteg kudarcunk, frusztrációnk, feszültségünk, azaz a stressz!, abból fakad, hogy sok felé és sok szinten probáljuk kiszolgálni ezeket a szerepeket.

Addig, amíg nem teszed fel magadnak a kérdést, hogy ki is vagy Te, keresel valamilyen rendszert, melynek a nézetei szerint az erőforrásaidat és legfőbb adottságaidat megismered, addig olyan vagy, mint egy vitorla nélküli vitorlás hajó, melyet dobál az élet tengere! Legyen szó asztrológiáról, numerológiáról, kínai medicináról, biorezonanciáról... válassz bármit, hogy legyen legalább EGY KONKRÉT KÉPED, egy külső rendszer amely feltárja az alapjaidat.

Ezt követően kezdj el barátságot kötni napról-napra azzal, aki ma vagy.
 
 
Adj magadnak minőségi figyelmet rendszeresen... ezek az első lépések az úton, ami eljuttat oda, hogy tisztán lásd: VAGY AKI VAGY, úgy vagy tökéletes, ahogy vagy...mert nem tudsz nem tökéletes lenni! Az emberi szerepeid tudják csak azt GONDOLTATNI Veled, hogy jobbá kell válnod. Ha megismered magad, szépen lassan felfedezheted Önmagad szépségét, tökéletességét, erényeit és gyengeségeit...és elkezdheted megszeretni mindazt, aki vagy... VAGY AKI VAGY!
 
Kosár
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0