Videók


Kimerültség vs. stabil életöröm

Videojáték vagy maraton: a 8-as-9-es számra végződő évben születetteknek ez lehet két jellemző stratégiájuk a problémáik elől való menekülésre. Hogy mi is ennek a háttere és hogyan tudsz magadon- vagy ebben a számpárban született szeretteden segíteni, Tünde elmeséli.

Nézd meg a YouTube-on >>

A szélsőségek allergiát szülnek

Nézd meg a videot és tudd meg, mik a 6-os és 7-es számra végződő évben születettek jellegzetes tulajdonságai!

Nézd meg a YouTube-on >>

A krónikus köhögés és a tehetetlenség összefüggései

Düh, harag, tehetetlenség, „epés megjegyzések” és a gyomorsav esete. Ebben a videoban egy tévhitről is lerántjuk a leplet!

Nézd meg a YouTube-on >>

JIN JANG egyensúly fontossága az egészségünkben

Ismerős ez a szimbólum? ☯ És szeretnéd tudni, hogy mi a kapcsolat a szimbólum és az egészséged között? Akkor nézd meg videonkat és csodálkozz rá!

Nézd meg a YouTube-on >>

A kötött izomzat és az aggódás összefüggései

Gondoltad volna, hogy a merev-berövidült izmok a sok aggódás eredménye is lehet? Ha nem, nézd meg videot és azt is megtudod, hogy miért! Különösen hasznos lehet számodra, ha születési éved 2-re vagy 3-ra végződik.

Nézd meg a YouTube-on >>

Szorongás és személyes szabadság a vastagbél és a tüdő tükrében

A 0-1 évben született emberek számára ez a két témakör és szervpár a legfontosabb. Nézd meg a videot és tudd meg, mit tehetsz a mindennapokban azért, hogy könnyebben tudd megélni legfőbb erőforrásod: a bátorságot.

Nézd meg a YouTube-on >>

Gemma Mesék 4 - Mezei Tünde története

Tünde elmondja mit értünk a Gemma Method szemlélete szerint az egészséged PIN-kódja alatt. Mindemellett az is kierül, hogy mit jelent az IQ+EQ= HQ :)

Nézd meg a YouTube-on >>

Gemma Mesék 3 - Mezei Tünde története

A mai videóban kiderül, hogy mi a 3 labú szék jelentősége az egészségünkben!

Nézd meg a YouTube-on >>

Gemma Mesék 2 - Mezei Tünde története

A mai videóban Tünde továbbkalauzol bennünket azon úton, aminek folyamán az a sok-sok tudás és tapasztalat, amire az elmúlt évek során szert tett, amely rendszerré állt össze.

Nézd meg a YouTube-on >>

Gemma Mesék 1 - Mezei Tünde története

A Gemma Method Mezei Tünde munkásságának és tanulmányainak rendszerré formálódott összessége. Hogyan indult el az önismeret útján és jutott el odáig, hogy emberekkel foglalkozzon, a mai videoban elmondja Ő maga.

Nézd meg a YouTube-on >>

Hogyan támogasd az egészséged a Gemma Method módszertana segítségével a koronavírus idején?

Mezei Tünde elmondja, ebben az időszakban ki-ki személyreszabottan hogyan tudja megtámoagni a saját egészségét a Gemma Method szemlélete szerint.

Nézd meg a YouTube-on >>