fbpx

Train The Trainer Képzés

Amennyiben igazán nagy áttörést keresel az életedben, a munkádban, a hivatásodban és szeretnél azok közé tartozni, akiknek a munkájuk a hobbijuk is, akkor várjuk jelentkezésedet, mert itt a helyed közöttünk.
TRAIN THE TRAINER akreditált képzésünket (akreditáció folyamatban) olyan humán területen dolgozó kollégáknak állítottuk össze, akik szeretik a munkájukat, elkötelezettek az emberek segítése, támogatása mellett, legyen szó testi-lelki-pszichés egészségről, önismeretről. A 6 alkalmas, kiscsoportos képzésünkön megtanítjuk a GEMMA METHOD rendszerszemléletét az Egyénről. Tudást és nézőpontokat adunk, hogy meg tudd találni a klienseiddel/ügyfeleiddel a leghatékonyabb utat a személyes jólétükhöz, ezáltal növelheted a tevékenységed hatékonyságát, megtanítunk olyan kommunikációs rendszereket, nézeteket, melyeket a mindennapjaidban és bárhol használhatsz. Megmutatjuk, hogyan tervezd praxisodat és azon túl az életed pénzügyi jövőjét, hogy elkerüld a kiégést és függést. Mindeközben, míg a klienseidért és a szolgáltatásod egyedivé tételéért tanulsz, végigkísérünk egy önismereti folyamaton is.

Mi is az a GEMMA METHOD?
Hidat épít a gondolkodásmódod, az érzéseid és a cselekedeteid közé. Rávilágítunk arra hogy erre a három tényezőre hogyan tekints háromlábú székként és légy tudatában melyik láb inog. Az egészséges és boldog élet e három tényező harmonikus együttműködéséből ered. Felépíteni a hidat az erőforrásaid és lehetőségeid között, segít felismerni a személyiséged nehézségeit (homokzsákjait), melyek az egyéniséged szárnyalását korlátozzák.

Tanaink és koncepcióink által könnyen és gyorsan értelmezhető és alkalmazható technikákat ismerhetsz meg, melyek látványos változásokat hoznak akár az egészséged, lehetőségeid és életminőséged terén, amelyet utána könnyedén át tudsz adni másoknak is.

Kinek ajánljuk ezt a képzést?
A GEMMA Train the Trainer képzés akkor való neked ha igazán nagy áttörést keresel:
 • az életedben
 • a munkádban
 • a hivatásodban
 • ha szeretnél azok közé tartozni, akiknek a munkájuk a hobbijuk is

  AKKOR várjuk jelentkezésedet, mert itt a helyed közöttünk!

Ha elvégzed a képzésünket az alábbi előnyökhöz jutsz:
 • Gemma Academy minősítést kapsz,
 • felkerülsz a Gemma Method honlapjára és ajánlást adunk munkásságodhoz
 • workshopjainkra és rendezvényeinkre VIP jegyet kapsz (rendezvényenként tájékoztatunk ennek tartalmáról)
 • a Gemma Academy és Gemma Method rendszereihez, tevékenységeihez kapcsolódó üzleti lehetőségekről elsők között értesülsz
 • a Gemmy Academy zárt csoport tagjává válsz, ahol megoszthatod tapasztalataidat, észrevételeidet és együtt fejlődhetünk.


Következő képzéseink várhatóan legközelebb 2020 szeptemberétől lesznek elérhetőek.

Kérjük töltsd ki a jeletkezési űrlapot, hogy amint aktuálissá válik, el tudjuk küldeni Neked a képzésre vonatkozó részletes információkat!
Kosár
Nincsenek termékek a kosárban!
Vásárlás folytatása
0