fbpx

Rólunk

A GEMMA Methodot az emberek kiegyensúlyozott életéhez vezető út leegyszerűsítése hívta életre. Az emberi egészség bonyolultsága az egyszerűségében rejlik. Az egészségünk, a testünk működése mintázatokat követ és gyönyörű ritmusa van, mint az életben minden másnak is. Urbánus létünk, a digitális világ, az ember természettől való eltávolodása alapvető disszonanciát kelt, hisz folyamatosan valamilyen megfelelésbe kényszerítjük magunkat.

Rendezvényekkel, praktikus tréningekkel tudást, tudatosságot szeretnénk adni, tanítani minden résztvevőnek, hogy kiegyensúlyozottabb mindennapoknak tudjunk elébe nézni. Mindezt érthető, hétköznapi nyelven, mert ha értjük, tudunk változtatni. És érteni elsősorban önmagunkat szükséges … ez a kezdet.

Mezei Tünde

Szakmai mentor
Mezei Tünde vagyok, egészségmentor. Miért ez a titulusom? Mert senki nem tudja megfogalmazni, mit is csinálok valójában, amikor tanácsadást tartok. 2002-ben a saját egészségügyi problémáim kapcsán ismerkedtem meg az alternatív szemléletű egészségtudatossággal.
Tovább
Komoly hormonális, emésztési és bőrproblémákkal küzdöttem, melyeken nem segítettek a klasszikus terápiás, kozmetikai módszerek. Ekkor kezdődött el az önismereti utam, mely a mai napig tart és azt gondolom amíg élek, tartani fog. Rengeteg önmunka, számtalan könyv, képzés, terápia segített azzá válnom, aki ma vagyok. Ez az elmúlt 17 év segített elfogadni azt a tényt, hogy más vagyok, mint a nagy átlag. A másságom egyik legszebb ékköve, hogy az emberek egészségéért és a csillogó szempárokért erőmön felül mozgósítható vagyok.

Nekem 15 évre volt szükségem ahhoz, hogy megértsem, mi a lényeg az én saját, személyes egészségem, jólétem és kiegyensúlyozottságom tekintetében. Ez sok idő, rengeteg munka és kutatás, amire nincs mindenkinek ennyi ideje, de 7 nap az életedből talán megéri. A Gemma csapatának létrehozásával, felépítésével az elmúlt 17 évnyi munkásságomból, az életemből, az önismeretemből kívánok esszenciális tudást adni az embereknek. Ha megértjük kik vagyunk, mik az erőforrásaink, melyek a félelmeink, akkor tudatosan hozhatunk döntéseket az életünk miértjeiről és hogyanjairól. Ha érted magad és ismered a kulcsokat a saját egyéniségedhez és személyiségedhez, csakis akkor lehetsz testileg-lelkileg-szellemileg kiegyensúlyozott. Túl sokat láttam-tapasztaltam ahhoz, hogy bárki megingathatna ebben a bizonyosságban.

Küldetésem, hogy időt spóroljak Neked, segítsek megtalálni a saját utadat és ezáltal szabaddá tegyelek az élet sokszínűségének megtapasztalására. Ha tudod ki vagy, felismered a Neked szánt lehetőségeket és akkor, csakis akkor küzdelem helyett kaland lesz az élet, melyben újra és újra kipróbálhatod magad. A komfort zónád elhagyása, Önmagad megtapasztalása által leszel egyre gazdagabb minden értelemben. Tarts Velünk!

Parokai Éva

Marketing
Számomra az élet tánc, és a tánc maga az élet, még ha nem is a táncparketten zajlik. Szerencsésnek tartom magam, hogy az élet nyújtott egy olyan lehetőséget számomra, hogy több mint 3 évtizedig a kísérőm volt az utamon. Versenytáncosként kezdtem pályafutásomat gyerekkoromban. Kemény munka, kitartás és alázat árán, számos bajnoki címet magam mögött tudva, egy jó baráttal alapítotottunk egy tánciskolát, melynek a mai napig nagy sikere van. Több ezer emberrel osztottuk meg tudásunkat, a tánc iránti szenvedélyünket, több szász fiatalt neveltünk a tánc iránti nyitottságra.
Tovább
Egy fantasztikus csapat mellett voltam ott évek hosszú során vezetőként, tánc pedagógusként, koreográfusként, nap mint nap figyelve az emberek legapróbb rezdüléseit is. Megismertem a tánc lélektanát, tanultam a vezetői és követői szerepkről, illetve azt, hogy minden kapcsolatban talán a legfontosabb dolog ismerni önmagunkat és megérteni a másik nézőpontját is. Tanultam a kitartás erejéről, a kapcsolódásról a csapatjátékról a kommunikáció nagyon finom rétegeiről. Mindez hozzájárult ahhoz, hogy érdeklődési köreimben kiemelt helyre került a kommunikáció fontossága, az egymás iránti tisztelet, ami egy párbeszéd közben létrejöhet.

Egymás jobb, könnyebb megértése tovább foglalkoztatott, és más területeken is felfedezni véltem ennek fontosságát. A Közgazdasági Egyetem Marketing és Menedzsment szakán szerzett diplomám és ismereteim belépőt nyújtottak az üzleti élet megtapasztalásába is. Egy nemzetközi networking cégnél végzett marketing tevékenységeim, illetve tréneri munkámnak köszönhetően megismerkedtem az egyes személyiségtípusok motivációjával, vezérgondolataival, önkifejezési eszközeivel, ami egy újabb mozaikdarabbal gazdagította az emberek interakcióiról kialakult képemet.

A GEMMA Academy küldetése olyan, számomra fontos eszméket támogat, melyekhez szívesen kapcsolódok marketing tanácsadóként.

Danyi Éva

Értékesítés
Sajátmárkás termékeim forgalmazása kapcsán tapasztalhattam meg, hogy a munkám megkoronázása az emberek mosolya, a csillogó szempárok, amiket a kóstolásokon, vásárlások utáni elégedettség mérések, vagy a törzsvásárlók újabb és újabb élményei kapcsán kaptam ügyfeleimtől. 7 éven át egészséget és finom ízeket tudtam adni az embereknek, és végtelenül hálás voltam minden visszajelzésért, hogy jó úton vagyok. Aztán jött a sugallat...
Tovább
Lesz egy cukrászdám egy egzotikus tengerparton. “Miért szeretnél te pont egy cukrászdát?” – kérdezte mindenki. “Azért, mert szeretnék az emberek arcára mosolyt varázsolni, lehetőséget arra, hogy örömet okozzanak maguknak, vagy másoknak, egy helyet, ahol mindig mosoly és vidámság fogadja őket, és ők is vidámabban távoznak. Én pedig tudom, hogy egy kicsit szebbé tettem a napjukat.” – válaszoltam erre. Ráébredtem, hogy Engem ez éltet valójában: vidámabbá, szebbé tenni az emberek életét.

Egy nap aztán rádöbbentem, hogy a cukrászda csak egy metafóra. Míg a finom sütik átmeneti örömöt és vidámságot hoznak, amit én szeretnék adni, az valami tartósabb, teljesebb. Számomra a Gemma csapatában való részvétel jelenti az utat, amit eddig kerestem. A cél, ami bennünket vezérel, a szándék, ami bennünket mozgat, a munka, amit fáradhatatlanul és örömmel végzünk eredményezi, hogy egyre több embernek lesz őszinte mosoly az arcán, mert a munkásságunk által napról-napra egészségesebbé válhatnak testileg, lelkileg és szellemileg egyaránt.
Kosár
Nincsenek termékek a kosárban!
Vásárlás folytatása
0