Gemma Életmód Tréning

A GEMMA AKADÉMIA csapatát mindennél jobban lelkesíti, ha egészséget hozhatunk a mindennapi világunkba és ha hozzásegíthetünk másokat is, hogy rádöbbenjenek „csak rajtunk múlik az életünk minősége és az egészségünk”.
A tudásunkat és szakmai tapasztalatainkat kívánjuk megosztani a nézeteinkre nyitott emberekkel, amellyel gyorsan és hatékonyan találhatnak vissza az egyensúlyhoz az életükben, mely az örömteli, optimista, boldog és egészséges mindennapok alapfeltétele.

Az elmúlt 15 évnyi önfejlesztésünk, összesen több mint harminc évnyi emberekkel való munkánk és a lelkesedésünk a legnagyobb biztosíték, hogy lerövidíthetjük, leegyszerűsíthetjük számodra a sikeres, boldog és egészséges mindennapok megvalósításához vezető utat. Ez az alapgondolat hívta életre e 7 alkalmas, önismereten alapuló önfejlesztő képzésünket, ahol megtanítunk érezni-gondolkodni-élni úgy, ahogy az Neked jó! Segítünk kifejezni azt aki vagy, hogy megismerd ön-magad és így lesz kerekebb a világod, a kapcsolataid és megérkezhet a siker-öröm-egészség.
A GEMMA AKADÉMIA akreditált életmód tréningjén (akreditáció folyamatban) a tradicionális szemléletmódokat ötvözzük a legújabb trendekkel, nézetekkel és ismeretekkel. Ennek megfelelően az önismeretre vágyókat, az egészségükért tenni akarókat várjuk kiscsoportos (max. 12 fő) képzéseinkre, ahol a 7 alkalom alatt segítünk visszatalálni önmagadhoz, megismerni a valódi életcélodat és ehhez a gondolkodásmódban is segítünk egyedi nézőpontokat, sarokköveket találni, hogy könnyebb legyen a választás az élet nyújtotta, végtelenül sokszínű lehetőségek között. Legyen szó mozgásformáról, étkezésről, étrendkiegészítőről, kapcsolatokról.

Kinek ajánljuk ezt a képzést?
  • ha sikeres vagy szakmailag, de nem örömteljesek a mindennapjaid vagy nem 100%-os az egészséged,
  • ha sok mindennek tudsz örülni, de nem tudod megtalálni, hogy miben tudsz kimagaslót, egyedit alkotni, szárnyalva megvalósítani önmagadat,
  • ha sok apró egészségi problémád van, ami rányomja a bélyegét a munkád sikerességére és megfoszt az örömteljes mindennapoktól,
  • ha nem tudsz aludni, mert éjszaka is az foglalkoztat, hogy „mi nem stimmel Veled”,
  • ha magányos vagy és úgy érzed, senki nem ért meg téged,
  • ha egyedül vagy, pedig társakra vágysz...

AKKOR közöttünk a helyed!

Következő képzéseink várhatóan legközelebb 2020 szeptemberétől lesznek elérhetőek.

Kérjük töltsd ki a jeletkezési űrlapot, hogy amint aktuálissá válik, el tudjuk küldeni Neked a képzésre vonatkozó részletes információkat!