Fogyástól az önbecsülésig

Nem számít, hogy 5 vagy 25 kilótól szeretnél megszabadulni.

Ha Te is unod már...

 • – hogy kínozd magad a legkülönbözőbb diétákkal és nincs tartós eredményed?
 • – hogy rendszeresen, vagy akár rengeteget sportolsz és nem fogynak a kilóid?
 • – a csodálatos fogyiszerek hatástalanok maradtak és még akár más problémád is kialakult?
 • – próbálod az étrendedet olyan ételekkel megtölteni, amiket utálsz?
 • – nem múlik a narancsbőröd?

Ha szeretnéd

 • – megérteni a folyamatot, amiért VALÓJÁBAN az elhízás kialakult
 • – felismerni, hol rendezkedtél be az életedben önvédelemre
 • – megtalálni, hogy miért/kiért mondtál le arról, aki vagy és torzítottad el azt a Csodás Ént, aki valójában vagy

Esetleg szeretnéd

 • – elfogadni magad a gömbölyded formáiddal és önbizalommal telve élni a mindennapokat
 • – tudni hogyan maradhatsz egészséges úgy, hogy a túlsúlyod is megtartod?

A TÚLSÚLYOD A TÁRSAD VALAMIBEN!

EGY ÉNVÉDŐ MECHANIZMUS!

Amikor ezt megérted akkor tudsz majd szabadon dönteni, hogy el akarod engedni vagy még dédelgetni szeretnéd.

A Gemma Method fogyástól az önbecsülésig önismereti csoportban

való részvétellel elkerülheted:

 • – a felesleges diétákat,
 • – az önkínzást,
 • – a szélsőséges sportolásba való menekülést, 
 • – drasztikus életmódváltást,
 •  
 • melyeken már biztosan túl vagy.

Amit mi ígérünk hogy:

 • – önmagadra fogsz találni,
 • – megérted a folyamatot, amiért VALÓJÁBAN az elhízás kialakult és
 • – megtanulsz szabadon dönteni arról, hogy mit vagy hajlandó megtenni anélkül hogy kényszernek érezd.
 •  
 • Bárkik vagyunk, bárhol tartunk, bármikor elkezdhetünk egy új ÉLETMÓDOT. Ám most a GEMMA METHOD segítségével az önszeretet és öbecsülés alapjaira építheted fel a személyre szóló motivációdat a túlsúlyod elengedéséhez.

 

A program 7 alkalomból áll, 4 hetente 1 napot töltünk együtt.

 

Egy fantasztikus utazásra, ami tele lesz ön-felismerésel  és örömmel, számos aha-élménnyel, elengedéssel és megkönnyebbüléssel.

Az önismereti utazás alatt sok-sok kérdéssel fogunk dolgozni, ahol megérted, valójában miért nem engeded el a sáncaidat, a védelmi zónádat, mit rejtegetsz és miért?!?

Megérted a képzés végére, hogy miért nem hagyható figyelmen kívül az egészség 4 alappillére és megtanulod, hogyan tudod beazonosítani, melyik pillér ingott meg már a hízás elindulásakor, így nem kell kilókkal küzdened, hisz pontosan fogod tudni, hogy mely érzelmi nyomógombot nyomták be, melyre válaszul megváltozott az életviteled, az érzelmi állapotod, elhanyagolod a testedet és teret engedtél annak, hogy más érzelmeire való tekintettel
NE LEHESS SZABADON ÖNMAGAD!

Együtt, a csoporttársaiddal megtanulod személyreszólóan kidolgozni azt az életmódot, életformát, mely NEKED örömöt és kalandot fog jelenteni, nem önmagadon elkövetett erőszakot.

A Gemma Method nézetei segítenek tájékozódni az érzelmi elakadásokban, melyek a tartós stressz miatt kihatnak a szervezet biokémiájára és az anyagcsere folyamatokra. Általa megérted, hogy, NEKED hol vannak a szervezeted gyenge pontjai, azok hogyan reagálnak a legkisebb stresszre, mi fog először beleszólni a tested egészséges működési folyamataiba, és mi lesz a felesleges zsír kialakulásának valódi háttere testi szinteken.

Tudatosan fogsz dönteni arról, hogy mit miért teszel és milyen árat vagy hajlandó fizetni a kompromisszumaidért. Megérted, hogy a
TESTED EGÉSZSÉGES MŰKÖDÉSE A LEGJOBB IRÁNYTŰD EGY BOLDOG, VIDÁM, ÖNAZONOS ÉLET FELÉ!

 

Ízelítő a tematikából:
 • – A Gemma Method nézetei alapján, a kialakult elhízás személyes alapjainak feltárása.
 • – Miben korlátoz a túlsúlyom?
 • – Kit és mit rekesztek ki az életemből a túlsúlyom okán?
  Mit veszíthetek, ha lefogyok?
 • – Mi változik meg, ha elfogadom Önmagam az aktuális állapotomban, mindamellett, hogy nem engedem el a kitűzött célomat?
 • – Kivel van konfliktusom a fogyásom- (túlsúlyom) kapcsán?
 •  
 •  

 

A Gemma Method empirikus tudományokat felölelő alapokon nyugszik, kiegészítve Mezei Tünde önismereti folyamataiban és klienseivel folytatott együttműködéseknél megfigyelt törvényszerűségekkel.

Mindezt a mai kor emberére szabva, közérthető módon.

RÓLUNK MONDTÁK

"Mit kaptam a képzéstől? Önmagamat, egy térképet saját magam megismeréséhez, kulcsot a belső erőforrásaimhoz. Kaptam egy új életet amiben én lehetek a főszereplő. Kaptam hitet, hogy a világnak szüksége van a bennünk rejlő nagyszerűségre, ami mindenkiben egy egyedi, egyéni kincs és csoda. A Gemma Method rendszerszemléletű látásmódját munkám során is könnyedén tudom alkalmazni. Vezetőként a csapatom és kollégáim egyéni erőforrásait felismerve és erősítve a siker egy állandó szereplője lett mindennapi munkánknak. Segíteni tudom őket abban, hogy saját erőforrásaik kihasználásával és a csapatot egyedileg erősítve hatékonyabb és kreatívabb munkavégzésbe legyen részük. Gyorsan változó külső környezetben is tudunk stabilan és céltudatosan, egymást támogatva eredményesen összetartó közösségként működni."
N. Mónika
Budapest
"Szuper volt az előadás, nagyon sok hasznos információt kaptam, füstölt a tollam, annyit jegyzeteltem. Köszönöm szépen 🙏"
-B. Bea, Bihlafingen,
Németország
"A Gemma Method szemléletére épülő előadások szintén olyan mélyreható információkat és összefüggéseket tárnak fel minden érintett témában, amely alkalomról alkalomra csoda számomra. Régóta van szerencsém ismerni Mezei Tündét, a Gemma Method szakmai mentorát, ám tudása a mai napig képes elkápráztatni."
K. Martin
Győr
"Tünde mindig nagyon egyszerűen és lényegretörően tud rávilágítani egyes fizikai tünetek mögött meghúzódó érzelmi állapotokra. Imádom az előadásokon elhangzott kérdéseket, amivel ki tudunk lépni egy-egy beragadt érzelmi állapotból. Mindig is érdekelt, hogy az egyes testi tüneteknek mi a lelki háttere. Rengeteget tanulok az előadásokból,amit a saját életemben, valamint a munkám során is hasznosítani tudok. Az egész előadásban elhangzott információk aranyat érnek. Minden embernek tudnia kéne, hogyan működnek ezek a dolgok. 12 év elteltével is tud nekem Tünde újat mondani. Ő az, aki a legérthetőbb módon tud nekem rámutatni arra, hogy hol távolodtam el magamtól. Nagyon köszönöm."
B. Bea, Bihlafingen
Németország
"A Gemma Method egy olyan kapcsolót adott a kezembe, amit a mindennapjaimban könnyedén használhatok. Ha megnyomom a gombot, pillanatok alatt átválthatok a félelmeimből az erőforrásomba, esetemben az aggódásból a bizalomba. Ez olyan belső erőt ad, aminek köszönhetően már senki és semmi nem tud kibillenteni a nyugalmamból. Szeretettel ajánlom mindenkinek, hogy megismerhesse saját erőforrását, és érezhesse annak csodás erejét. - "
Kovácsné Sz. Mónika
Ajka
"Szuper volt az előadás, nagyon sok hasznos információt hallottam, fogok tudni belőle meríteni a helyzetembe. Várom a következőt!"
Z.Zsófia
Veszprém

Hol?

1126 Budapest, Brassai Sámuel utca 4.
Irodánkat a program idejére nappalivá alakÍtjuk, hogy kényelmesen, feszengés nélkül tudj jelen lenni a foglalkozáson.

Hol?

1126 Budapest, Brassai Sámuel utca 4.
Irodánkat a program idejére nappalivá alakÍtjuk, hogy kényelmesen, feszengés nélkül tudj jelen lenni a foglalkozáson.

Mikor?

A képzés 2021 ősztől lesz elérhető újra.

Mennyibe kerül?

Érdeklődni a következő email címen tudsz:

jelentkezes@gemma.academy

 

Gemma Academy

email: info@gemma.academy

1126 Budapest, Brassai Sámuel utca 4.
+36 30 291 3371

Kosár
Nincsenek termékek a kosárban!
Vásárlás folytatása
0