Célkitűzéstől az önmegvalósításig

Fordíts a Sorsodon a Gemma Önismereti Csoport támogatásával!

Ha...

– ha felépítetted, amire vágytál, de az életed többi területén magányos vagy, nem tudsz kapcsolódni, felszínesek az emberi kapcsolataid

– ha sehogyan nem működik mindaz, amit elolvastál, amit megtanultál

– ha lelkes vagy, de csak addig, míg van melletted egy motivációs személy, könyv, hanganyag

– ha sokszor kudarcot vallottál és nem érted mi a „baj” veled, neked miért nem sikerül mindaz, ami másokat sikeressé tesz

Ha...

– rengeteg tudásod van már arról, hogy hogyan kellene csinálni, de valamiért mégsem sikerült eddig

– ha „sótlan a leves”, azaz csinálod, csinálod, de tele vagy feszültséggel, vagy akár már mindenféle pszichoszomatikus tünettel

– ha megcsináltad az összes sikerreceptet, de valahogy nem az jött ki belőle, amire vágytál

Akkor a Gemma Method

CÉLKITŰZÉSTŐL AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁSIG KISCSOPORTOS TALÁLKOZÓI

Mert ott:
  • – megmutatjuk Neked azt, aki Te valójában vagy!
  • – megértheted, hogy az eddig elolvasott oly sok motiváló könyv, a több száz-ezer órányi hanganyag, videók, melyeket tényleg komolyan megpróbáltál végigvinni a mindennpajaidban miért nem hozták meg az áhított eredményt!
  • – felismered, hogy hol indult el tudattalanul a megfelelési és/vagy bizonyítási vágy által vezérelt életed! Ezáltal a küzdés, a görcsösség, a rengeteg stressz kíséri utadat a motiváltság, az öröm és az önfeledt mindennapok helyett.
  • – ráébredsz, hogy milyen árat fizettél eddig – egészségedben, kapcsolataidban, mindennapjaidban- azért, hogy valójában nem alkotsz és létrehozol, hanem görcsösen csinálni AKARSZ valamit, amitől majd Te több leszel, el AKARSZ érni célokat, görcsösen be AKAROD bizonyítani, hogy bármit elérsz.
  • – megtanulod a Gemma Method szemüvegén keresztül nézni, szűrni és látni a lehetőségeidet, a motivációs trénereket, hogy a számodra LEGMEGFELELŐBB UTAT ÉS SZEMÉLYT TUDD VÁLASZTANI A FEJLŐDÉSEDHEZ.

 

 

 

Szemléletesebben, ha a hegy lábánál szántod a földet és húzod az igát, de a valódi vágyaid megvalósulásához a lehetőségek 1500 méteres magasságban a lábad előtt hevernének, akkor szánthatsz egy életen át, akkor sem fogod megtalálni őket. Ahhoz útnak kell indulni, az addigi szokásaidat tudatosan megváltoztatva, tudatosan felszerelkezve az úthoz, elszántan, hittel és motivációval feltankolva egy magasabb tudati síkra felkapaszkodni.

Rajtad áll, hogy mit kezdesz az ÉLETEDDEL, a LEHETŐSÉGEIDDEL!

Hiszen amikor ráébredsz,

hogy ki is vagy valójában, amikor mindazon tudásod, részeid – melyekről valaki kedvéért lemondtál tudattalanul – visszaszerzed, amikor megismered a személyes erőforrásaidat és megtanulod beazonosítani a félelmeidet, melyek utadban állnak, na akkor elhárul minden akadály az utadból és valóra válthatod a vágyaidat, álmaidat…mert ekkor és csak is ekkor fogod tudni valójában megfogalmazni, hogy

MI AZ AMIRE VALÓJÁBAN VÁGYSZ!?

Az eddigi kudarcaid,

félresikerült próbálkozásaid csupán annyit üzennek, hogy nem megfelelő az alap motivációd! NE csüggedj! A találkozóink által tökéletesen rá fogsz látni arra, hogy mi az az alap, amire építkezve a kudarcok helyett a lehetőségek jelennek meg az életedben! Amikor ráébredsz a Valódi Vágyadra, ahhoz fogsz tudni hozzárendelni célokat, stratégiát, melyek megteremtéséhez a motiváltság lesz útitársad. Hisz valami olyan dolgot készülsz létrehozni, elérni, melyre valóban szívből vágysz és – a tudattalan bizonyítási vágy, megfelelési kényszer, családi mintázatoktól mentesen –

ÖNMAGAD VÁGYAID MEGVALÓSÍTÁSÁÉRT KELSZ ÚTRA MINDEN EGYES NAP!

Ebben az esetben

és csakis ezzel a megközelítéssel a kapcsolataid, a Sorsod jószándéka és támogató ereje is útitársadul szegődik. Képessé válsz felismerni, hogy akik eddig szerinted akadályoztak az Önmegvalósításodban, csupán azok a „rossz zsaruk” az életedben, akik igyekeztek rámutatni, hogy az az út, melyen jársz, nem a boldog, egészséges és valóban sikeres életbe vezet. Megtanulsz megbocsátani magadnak, másoknak, ezzel rengeteg erőt szabadítasz fel magadban, melyet eddig arra fordítottál, hogy haragudj, dédelgesd a sérelmeidet!

 

Szabadnak lenni a Gemma Method olvasatában annyit jelent:

TUDATOSAN ÉS SZABADON ÖNMAGAD VAGY ÉS BÁTRAN HALADSZ

AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁSOD ÚTJÁN!

Botorkálsz, haragszol, szégyenled a tehetségedet, vársz valaki másra VAGY  bátran útnak indulsz és szárnyalva, élvezve minden pillanatot megkeresed a Neked szánt lehetőségeket és ajándékokat az ÉLET nevű kalandpályán!?Mi adjuk hozzá a Gemma Szemüveget, mely a LÁTÁSt hozza el neked, mely által tudatosan tudsz tájékozódni a mindennapjaid által szállított helyzetekben!

Nem az számít ki vagy és hol vagy most az életedben! Csak is az, hogy hajlandó vagy e feladni az Egós kifogásaidat és belevágni egy nagy kalandba, melyben ÖNMAGADAT fedezheted fel, s ez által egy számodra csodálatos életet alakíthatsz ki!

Az eddigi kudarcaid, félresikerült próbálkozásaid csupán annyit üzennek, hogy nem megfelelő az alap motivációd! NE csüggedj, a találkozóink által tökéletesen rá fogsz látni arra, hogy mi az az alap, amire építkezve a kudarcok helyett a lehetőségek jelennek meg az életedben!

Focus (1)

Légy tudatos, Légy bátor és Halgass a vágyaid hívó szavára!

Mi 7 hónapon át segítünk megtanulni szárnyalni hogy utána a szárnyalásoddal másokat is motiválj a személyes példád által!

Együtt megtanuljuk, hogy a formaiságokat hogyan töltsd meg azzal a személyes tartalommal, érzelmi jólléttel, bőséggel, mely nem megváltoztatja a tudásodat, csak SZÁMODRA, SZEMÉLYRESZÓLÓAN HASZNÁLHATÓVÁ TESZI! 

Megtanítunk meglátni és rácsodálkozni arra a fantasztikus lehetőségre, ami EGYEDÜL BENNED REJLIK! 

 

A Gemma Method empirikus tudományokat felölelő alapokon nyugszik, kiegészítve Mezei Tünde önismereti folyamataiban és a klienseivel folytatott együttműködéseknél megfigyelt törvényszerűségekkel.

Mindezt a mai kor emberére szabva, közérthető módon.

RÓLUNK MONDTÁK

"Mit kaptam a képzéstől? Önmagamat, egy térképet saját magam megismeréséhez, kulcsot a belső erőforrásaimhoz. Kaptam egy új életet amiben én lehetek a főszereplő. Kaptam hitet, hogy a világnak szüksége van a bennünk rejlő nagyszerűségre, ami mindenkiben egy egyedi, egyéni kincs és csoda. A Gemma Method rendszerszemléletű látásmódját munkám során is könnyedén tudom alkalmazni. Vezetőként a csapatom és kollégáim egyéni erőforrásait felismerve és erősítve a siker egy állandó szereplője lett mindennapi munkánknak. Segíteni tudom őket abban, hogy saját erőforrásaik kihasználásával és a csapatot egyedileg erősítve hatékonyabb és kreatívabb munkavégzésbe legyen részük. Gyorsan változó külső környezetben is tudunk stabilan és céltudatosan, egymást támogatva eredményesen összetartó közösségként működni."
N. Mónika
Budapest
"Szuper volt az előadás, nagyon sok hasznos információt hallottam, fogok tudni belőle meríteni a helyzetembe. Várom a következőt!"
Z.Zsófia
Veszprém
"A Gemma Method szemléletére épülő előadások szintén olyan mélyreható információkat és összefüggéseket tárnak fel minden érintett témában, amely alkalomról alkalomra csoda számomra. Régóta van szerencsém ismerni Mezei Tündét, a Gemma Method szakmai mentorát, ám tudása a mai napig képes elkápráztatni."
K. Martin
Győr
"Tünde mindig nagyon egyszerűen és lényegretörően tud rávilágítani egyes fizikai tünetek mögött meghúzódó érzelmi állapotokra. Imádom az előadásokon elhangzott kérdéseket, amivel ki tudunk lépni egy-egy beragadt érzelmi állapotból. Mindig is érdekelt, hogy az egyes testi tüneteknek mi a lelki háttere. Rengeteget tanulok az előadásokból, amit a saját életemben, valamint a munkám során is hasznosítani tudok. Az egész előadásban elhangzott információk aranyat érnek. Minden embernek tudnia kéne, hogyan működnek ezek a dolgok. 12 év elteltével is tud nekem Tünde újat mondani. Ő az, aki a legérthetőbb módon tud nekem rámutatni arra, hogy hol távolodtam el magamtól. Nagyon köszönöm."
B. Bea, Bihlafingen
Németország
"A Gemma Method egy olyan kapcsolót adott a kezembe, amit a mindennapjaimban könnyedén használhatok. Ha megnyomom a gombot, pillanatok alatt átválthatok a félelmeimből az erőforrásomba, esetemben az aggódásból a bizalomba. Ez olyan belső erőt ad, aminek köszönhetően már senki és semmi nem tud kibillenteni a nyugalmamból. Szeretettel ajánlom mindenkinek, hogy megismerhesse saját erőforrását, és érezhesse annak csodás erejét. - "
Kovácsné Sz. Mónika
Ajka
"Szuper volt az előadás, nagyon sok hasznos információt kaptam, füstölt a tollam, annyit jegyzeteltem. Köszönöm szépen 🙏"
-B. Bea, Bihlafingen,
Németország

Hol?

1126 Budapest, Brassai Sámuel utca 4.
Irodánkat a program idejére nappalivá alakÍtjuk, hogy kényelmesen, feszengés nélkül tudj jelen lenni a foglalkozáson.

Hol?

1126 Budapest, Brassai Sámuel utca 4.
Irodánkat a program idejére nappalivá alakÍtjuk, hogy kényelmesen, feszengés nélkül tudj jelen lenni a foglalkozáson.

Mikor?

A képzés 2021 ősztől lesz elérhető újra.

Mennyibe kerül?

Érdeklődni a következő email címen tudsz:

jelentkezes@gemma.academy

Gemma Academy

email: info@gemma.academy

1126 Budapest, Brassai Sámuel utca 4.
+36 30 291 3371

Kosár
Nincsenek termékek a kosárban!
Vásárlás folytatása
0