fbpx

Akadémia

A Gemma Method Önmegvalósító és Önismereti Kiscsoportos progjamjai abban egyedülállóak és merőben mások a többi motivációs, önmegvalósító, önismereti programhoz képest, hogy itt nem csak a logikus elméd tudatosságának kiszÍnezésével és tágításával foglalkozunk, hanem azzal is HOGY KI VAGY TE!?!
Az érzelmi intelligenciának a fejlesztésével, az ÉN-KÉP kiegészítésével egy csodálatosan új perspektíva nyílik meg minden egyes ember számára a lehetőségeit tekintve. Az elmúlt 15 évnyi megfigyeléseimre alapozva, melyet cégvezetőkkel, cégtulajdonosokkal és családtagjaikkal vagy kitörésre vágyó alkalmazottakkal töltöttem, illetve a saját vállalkozói létem (20 év) alatt megélt újabb és újabb önmeghaladások azt a törvényszerűséget rajzolták ki számomra, hogy a Tudatos és Tudattalan Elmét együtt fejlesztve vagyunk csak képesek gyors és valódi sikereket elérni. Emellé meg szintén egy Tünde képet, vagy ha leÍrásba elfér, akkor idézőjelbe A Gemma Method megalkotását is a mai kor emberének türelmetlensége és a hatékonyság növelése hívta életre. Az elmúlt 15 évnyi munkásságomban bevált empirikus nézőpontok esszenciáit ötvözve a XXI. század emberének és életminőségének igényeivel egy tökéletes rendszert dolgoztam ki ahhoz, hogy mindig legyenek KULCSOK az életedben, ha tudatosan és szárnyalva akarsz haladni és megélni az életet, amid ebben a formában soha többé nem tér már vissza.- e mellé kell tünde képe és ezt mint idézetet tenném be tőle Rajtad áll, hogy mit kezdesz az ÉLETEDDEL, A Lehetőségeddel!

GEMMA ÉLETMÓD TRÉNING

FOGYÁSTÓL AZ ÖNBECSÜLÉSIG

Az önismereti utazás alatt sok-sok kérdéssel fogunk dolgozni, ahol megérted, valójában miért nem engeded el a sáncaidat, a védelmi zónádat, mit rejtegetsz és miért?!?

TRAIN THE TRAINER KÉPZÉS

CÉLKITŰZÉSTŐL AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁSIG

Fordíts a Sorsodon a Gemma Önismereti Csoport támogatásával.

RÓLUNK MONDTÁK

"Mit kaptam a képzéstől? Önmagamat, egy térképet saját magam megismeréséhez, kulcsot a belső erőforrásaimhoz. Kaptam egy új életet amiben én lehetek a főszereplő. Kaptam hitet, hogy a világnak szüksége van a bennünk rejlő nagyszerűségre, ami mindenkiben egy egyedi, egyéni kincs és csoda. A Gemma Method rendszerszemléletű látásmódját munkám során is könnyedén tudom alkalmazni. Vezetőként a csapatom és kollégáim egyéni erőforrásait felismerve és erősítve a siker egy állandó szereplője lett mindennapi munkánknak. Segíteni tudom őket abban, hogy saját erőforrásaik kihasználásával és a csapatot egyedileg erősítve hatékonyabb és kreatívabb munkavégzésbe legyen részük. Gyorsan változó külső környezetben is tudunk stabilan és céltudatosan, egymást támogatva eredményesen összetartó közösségként működni."
N. Mónika
Budapest
"Szuper volt az előadás, nagyon sok hasznos információt hallottam, fogok tudni belőle meríteni a helyzetembe. Várom a következőt!"
Z.Zsófia
Veszprém
"Szuper volt az előadás, nagyon sok hasznos információt kaptam, füstölt a tollam, annyit jegyzeteltem. Köszönöm szépen 🙏"
-B. Bea, Bihlafingen,
Németország
"A Gemma Method szemléletére épülő előadások szintén olyan mélyreható információkat és összefüggéseket tárnak fel minden érintett témában, amely alkalomról alkalomra csoda számomra. Régóta van szerencsém ismerni Mezei Tündét, a Gemma Method szakmai mentorát, ám tudása a mai napig képes elkápráztatni."
K. Martin
Győr
"A Gemma Method egy olyan kapcsolót adott a kezembe, amit a mindennapjaimban könnyedén használhatok. Ha megnyomom a gombot, pillanatok alatt átválthatok a félelmeimből az erőforrásomba, esetemben az aggódásból a bizalomba. Ez olyan belső erőt ad, aminek köszönhetően már senki és semmi nem tud kibillenteni a nyugalmamból. Szeretettel ajánlom mindenkinek, hogy megismerhesse saját erőforrását, és érezhesse annak csodás erejét. - "
Kovácsné Sz. Mónika
Ajka
"Tünde mindig nagyon egyszerűen és lényegretörően tud rávilágítani egyes fizikai tünetek mögött meghúzódó érzelmi állapotokra. Imádom az előadásokon elhangzott kérdéseket, amivel ki tudunk lépni egy-egy beragadt érzelmi állapotból. Mindig is érdekelt, hogy az egyes testi tüneteknek mi a lelki háttere. Rengeteget tanulok az előadásokból,amit a saját életemben, valamint a munkám során is hasznosítani tudok. Az egész előadásban elhangzott információk aranyat érnek. Minden embernek tudnia kéne, hogyan működnek ezek a dolgok. 12 év elteltével is tud nekem Tünde újat mondani. Ő az, aki a legérthetőbb módon tud nekem rámutatni arra, hogy hol távolodtam el magamtól. Nagyon köszönöm."
B. Bea, Bihlafingen
Németország
"Köszönöm szépen a cseppeket még egyszer! Úgy érzem nyugodtabb lettem, fokozatosan tisztul a gondolatvilágom, oszlanak a sötét felhők."
Czifra Julianna
Kosár
Nincsenek termékek a kosárban!
Vásárlás folytatása
0